Namık Kemal Ortaokulunda mezuniyet sevinci

-2022-2023-Eğitim öğretim döneminin sonlarına yaklaştığımız bu günlerde okullarda mezuniyet geceleri ve günleri düzenleniyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / BEYPAZARI (BHA)- 2022-2023-Eğitim öğretim döneminin sonlarına yaklaştığımız bu günlerde okullarda mezuniyet geceleri ve günleri düzenleniyor.

Başkentin Beypazarı İlçesinde bulunan Beypazarı Namık Kemal Ortaokulu’nun Evliye Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlediği mezuniyet gecesinde öğrencilerin mezuniyet belgelerini verirken, öğrenciler de doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.

Okulun öğretmenleri ve idarecileri, öğrencilerini mezun etmenin heyecanını ve sevincini yaşarken, gelecek yıl yeni öğrencilerle de taşınacaklarını kaydettiler.

Okul bu yıl 8. Sınıflardan 144 öğrenciyi mezun ederken, toplamda da okulda 512 öğrenci eğitim öğretim gördüğü öğrenildi.

Okul müdürü Özgül Turan, ailelerle birlikte öğrencilerin mezuniyetlerine katıldıklarını ve güzel bir gece geçirmenin ve 144 öğrenciyi de mezun etmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti.

 

Namık Kemal Ortaokulunda mezuniyet sevinci

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir