Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Uruş Mahallesi’nde asfalt atağı

-Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğü, Beypazarı ilçe merkezi başta olmak üzere mahallelerde altyapı çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmasının sürdürdüğünü bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / Beypazarı (BHA)- Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğü, Beypazarı ilçe merkezi başta olmak üzere mahallelerde altyapı çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmasının sürdürdüğünü bildirdi.

Ankara Büyükşehir belediyesi Beypazarı Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin çeşitli alanlarda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Uruş Mahallesi Muhtarı Murat Uz, Eski beldelerden Uruş Mahallesinde çok sayıda sokağa sıcak asfalt atıldığını ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Uruş mahallesinin, Ankara Büyükşehir belediyesi fen işleri müdürlüğü sayesinde sıcak asfaltla tanıtışını belirten Mahalle muhtarı Murat Uz, “Uruş mahallemiz, belde iken böylesi bir hizmet görmedi. Şimdi mahallemizin, ya da eski beldemizin çok sayıda sokağı sıcak asfaltla kaplandı. Ankara’nın bir mahallesi olduğumuzun farkına vardık. Ara sokaklar tertemiz oldu. Hatta Mahallemizden, Dereli, Saray ve Karaşar’a bağlantı yolunun bir kısmına da sıcak asfalt atıldı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şimdide, çarşı içinden itibaren Beypazarı İlçesi yolu mezarlığa kadar sıcak asfaltla kaplanacak” dedi.

Mahalle Muhtarı Uz, Ankara Büyükşehir belediyesi Çevre koruma daire başkanlığı, Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından mahallenin mezarlık otlarının da biçildiğini kaydetti.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Uruş Mahallesi’nde asfalt atağı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir