Ağasarlılar gurbette sonbahar pikniğinde buluştu

İstanbul Ümraniye'deki Fatih Sultan Mehmet Mesire Alanı'nda Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı köy dernekleri tarafından düzenlenen piknik organizasyonu gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa ÖZCAN/BHA-TRABZON

İstanbul Ümraniye’deki Fatih Sultan Mehmet Mesire Alanı‘nda Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı köy dernekleri tarafından düzenlenen piknik organizasyonu gerçekleştirildi.

İstanbul’da yapılan piknik hafta sonunun da güzel havaya rastlamasıyla beraber piknik, köy derneklerinin katkılarıyla büyük bir coşku ve birlik havasında geçti.

Organizasyona Geniş Katılım olduğu gözlendi ;Piknik organizasyonu, Doğancı Köyü Derneği, Sayvancatak Köyü Derneği, Çamlıca Köyü Derneği ve Pelitçik Köyü Derneği tarafından düzenlendi. Etkinlik, hemşerileri bir araya getirerek köyler arası dayanışmayı pekiştirdi. Katılımcılar, doğal bir ortamda hem Trabzon kültürünü yaşadı hem de birbirleriyle hasret giderdi. Sonbahar pikniğine yöresel sanatçılar da ayrı bir renk kattılar. Pikniğe katılım sağlayanlar yöresel kemençe eşliğinde horon oynayarak stres attılar.

Ağasarlılar gurbette sonbahar pikniğinde buluştu