-2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi sonlarına yaklaştığımız bu günlerde okullarda etkinlikler arttı.

Ankara'nın Güdül ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulunun bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / GÜDÜL(BHA)- 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi sonlarında okullarda etkinlikler arttı.

Ankara’nın Güdül ilçesinde bulunan, İmam Hatip Ortaokulu, okulun bahçesinde bahar şenliği düzenledi.

Düzenlenen başar şenliğinde okulun öğrencilerinin bu güne kadar yapmış oldukları resimler sergilenirken, yine okulun öğrencileri tarafından yapılan diğer çalışmalarda sergilendi.

Bahar şenliğine Kaymakam Deniz Yıldırım, Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Yıldız ile diğer okulların ve bazı kurumların müdürleri, öğrenciler ile veliler katıldı.

Bahar şenliğine katılan Kaymakam Deniz Yıldırım, Resim sergisini gezmelerinin ardından öğrencilerin, Halat çekme yarışmasına ve Kaşıkla Yumurta taşıma yarışmasını, Sandalye kapma oyununu takip ederken, bu yarışmaların renkli görüntülere sahne olduğuna şahit olduklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’da ilçe genelinde eğitim öğretime çok önem verdiklerini ve bu anlamda, okullardaki etkinliklere katılmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Böylesi güzel şenliklerle, yarışmalarla bir eğitim öğretim dönemimi geride bıraktıklarını belirten belediye başkanı Yalçın, “burada bir birinden güzel etkinlikler ve öğrencilerin el emeği ürünleri gördük. Onları başta öğretmenleri olmak üzere hepsini tebrik ediyorum. Onların hepsine iyi tatiller diliyorum” dedi.

Okulun bahçesindeki her ağaç, Resimlerin sergilenmesi kapsamında birer Şövale olarak kullanıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Yıldız’da, ilçe genelinde okulların etkinliklerine katılmaya çalıştıklarını ve toplamda da, tüm eğitim kurumlarında 925 öğrencilerinin bulunduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Yıldız, “Dün bir başka okulda, bu gün bir başka okulda, yarın bir başa okulda etkinlik izleyeceğiz. Bu gün burada, öğrencilerin halat çekme yarışı, Kaşıkla yumurta taşıma yarışı, Müzik eşliğinde sandalye kapma yarışı gibi etkinlikleri izledik. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

-2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi sonlarına yaklaştığımız bu günlerde okullarda etkinlikler arttı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir