Yaşlı teyzenin kimlik başvurusunu evinde aldılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşlı teyzenin kimlik başvurusunu evinde aldılarKayseri Felahiye Kaymakamı Fatih Ayaz, Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü Adreste Nüfus Hizmeti kapsamında yaşlı teyzenin kimlik başvurusunun alınmasına tanıklık etti.

Felahiye Kaymakamı Fatih Ayaz, Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün “Siz Bize Gelemiyorsanız Biz Size Geliriz” sloganı ve insanlık odaklı hizmet anlayışı ile ülke genelinde yürüttüğü Adreste Nüfus Hizmeti’ne katıldı.
Kaymakam Ayaz’ın da katılımıyla Felahiye ilçe nüfus müdürlüğü yetkilileri Adreste Nüfus Hizmeti kapsamında müdürlüğe gelemeyen teyzeye misafir olarak kimlik kartı başvurusunu aldı.

YAŞLI TEYZE ÇOK MEMNUN OLDU
Kaymakam Fatih Ayaz, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Gezici Kayıt Terminalleri’ kapsamında, Felahiye’de hasta ve yaşlı olup, Nüfus Müdürlüğüne gelemeyecek durumda olan vatandaşların Kaymakamlıkça tespit edildiğini belirtti.
Ayaz, İlçe Nüfus Müdürlüğü personelleri tarafından bu kişilere evlerinde kimliklerini değiştirme imkanı sunulduğunu kaydetti.
Kimlik başvurusu alınan teyze ise hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Fatih Ayaz ve nüfus müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

50 BİN KİŞİNİN KİMLİK BAŞVURUSU EVİNDE ALINDI
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, “Adreste Nüfus Hizmetimizden yararlanmak isteyen kişilerin yakınlarının, dilekçe ile ilçe nüfus müdürlüklerimize başvuru yapması yeterlidir” dedi.
Yaşlılık ve engellilik gibi mücbir nedenlerden dolayı nüfus müdürlüklerine gelemeyeceğini bildiren 50 bin civarında vatandaşın evine gidilerek adresinde nüfus hizmeti sunuldu. (Mia Haber)

Yaşlı teyzenin kimlik başvurusunu evinde aldılar