Vincenzo Montella: “Kerem’i sadece tebrik edebilirsiniz”

Montella, genel olarak memnuniyet verici bir performans sergilediklerini belirterek, "İzlanda'ya karşı bütün takım çok iyi oynadı." dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Montella, genel olarak memnuniyet verici bir performans sergilediklerini belirterek, “İzlanda’ya karşı bütün takım çok iyi oynadı. 25-30. dakikalar arasında tempoyu biraz düşürdük, ama bu dakikalarda iz bırakmamız gerekiyordu çünkü maç tamamen bizim elimizdeydi. Eren’i ilk defa gördünüz, çok iyi bir performans sergiledi. Hatta onu İsviçre’de izlemeye gitmiştim, uluslararası seviyede fiziksel maçlarda takip etmek istemiştim. Bugün hem soldaki hem de sağdaki zincirimiz iyi işler yaptı. Hızlı oynadığımız bir maçtı, bazı anlarda yavaşladık, ama genel olarak memnuniyet verici bir performans gösterdik,” ifadelerini kullandı.

9 Eylül tarihinin İzmir ve tüm Türkiye için önemine dikkat çeken Montella, “Bu galibiyetle herkesi mutlu ettiğimiz için fazlasıyla memnunuz. Otelden stada kadar taraftarlarımızın desteği çok önemliydi, muazzam bir atmosferde bize ekstra güç oldular ve bu galibiyette büyük payları var,” dedi.

Kerem Aktürkoğlu’nun performansı hakkında da konuşan Montella, “Kerem, 3 gol atarak muazzam ötesi bir performans sergiledi. Goller birbirinden güzeldi, genel performansı çok iyiydi. Tercümanımızla tüm futbolcularımızla konuşuyorum ve Kerem de bunlardan biri. Onunla konuştuğumda daha rahat olduğunu gördüm. Üç gol atacağını beklemiyordum ama böyle bir performans sergilediği için gerçekten mutlu oldum ve kendisinin hak ettiğini düşünüyorum,” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Vincenzo Montella: “Kerem’i sadece tebrik edebilirsiniz”