Antalya OSB’den Ali Bahar’a Ahde vefa! İsmi hizmete açtığı teknik koleje verildi

Elim bir kaza sonucu 19 Temmuz'da hayatını kaybeden Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin merhum başkanı Ali Bahar'ın adı, Antalya OSB'de hizmete açtığı teknik koleje verildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA-BHA

Elim bir kaza sonucu 19 Temmuz’da hayatını kaybeden Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin merhum başkanı Ali Bahar’ın adı, Antalya OSB‘de hizmete açtığı teknik koleje verildi. Vefatının ardından Ali Bahar’ın adını en değer verdiği projesi olan Antalya OSB Teknik Koleji’nde yaşatmak isteyen Antalya OSB Başkanı Hasanali Gönen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, isim değişikliği işlemlerini 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışına yetiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuruda bulundu. İsim değişikliği talebini uygun bulan Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayı ile Antalya OSB Teknik Koleji’nin yeni adı Ali Bahar Antalya OSB Teknik Koleji oldu.

A L I B A H A R I N A D I H I Z M E T E A C T I G I T E K N I K 380700 105483

BAHAR AİLESİ DE KATILDI

Ali Bahar Antalya OSB Teknik Koleji’nin 2024-2025 eğitim öğretim yılı ilk ders zilini Antalya OSB Başkanı Hasanali Gönen, Başkan Vekili Yiğit Budak, Ali Bahar’ın annesi Melek Bahar, eşi Şebnem Bahar, oğlu Tibet Bahar, kardeşi Berkay Bahar, Antalya OSB Eğitim Komisyonu Başkanı Mustafa Gizli ve komisyon üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Hakan Pakalın, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kasapoğlu, Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Başkanı Osman Bahçe, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD) Başkanı Mehmet Atılgan, Genç Organize Sanayi Derneği (GOSD) Başkanı Nazlıcan Delibaş, Bölge Müdürü ve Okulun Kurucu Temsilcisi İlhan Metin ile Ali Bahar’ın dostları hep birlikte çaldı.

A L I B A H A R I N A D I H I Z M E T E A C T I G I T E K N I K 380699 105483

ÖĞRENCİLERE ALİ BAHAR RİCASI

2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılış töreninde konuşan Antalya OSB Başkanı Hasanali Gönen, her yıl büyük bir coşku ve heyecanla ilk ders zilini çaldıkları okullarını, bu yıl hüzünlü ve bir kişi eksik açtıklarını belirtti. Teknik kolejin merhum başkan Ali Bahar’ın en büyük hayali ve en çok önem verdiği projesi olduğunu hatırlatan Gönen, “Okulumuzu her şeyden fazla önemsiyor, sizleri o kadar çok seviyordu ki, onun adını ölümsüzleştirmek için burası kadar uygun başka bir yer mümkün değildi. Dolayısıyla okulumuz 2024-2025 eğitim dönemi itibarıyla Ali Bahar Antalya OSB Teknik Koleji adıyla hizmetlerini sürdürecektir. Tüm öğrencilerimizden ricam onun hatırasına ve sizlere miras bıraktığı bu güzide esere, en az bizler kadar sahip çıkıp, başarılarınızla Ali Bahar adını onurlandırmanızdır” dedi.

Antalya OSB’den Ali Bahar’a Ahde vefa! İsmi hizmete açtığı teknik koleje verildi