Vidinlioğlu”Şehrimizin imarı için var gücümüzle sahadayız”

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Mehmet Akif Ersoy Mahalle'sinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Mehmet Akif Ersoy Mahalle’sinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

VİDİNLİOĞLU;”KASTAMONU İÇİN ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Vidinlioğlu, burada yaptığı açıklamasında;”Kastamonu’muz için mesai kavramını göz ardı ettiğimiz hummalı bir çalışmanın gayretindeyiz. Altyapıdan üst yapıya şehrimizin imarı için var gücümüzle sahadayız. Kısa zaman önce başlamış olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde devam eden sıcak asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. İncelemelerimiz esnasında hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla da bir araya gelerek sohbet ettik. Asfalt çalışmalarımızın devam ettiği bölgede faaliyetlerini sürdüren Gazi Tekstil firmasını da ziyaret ederek çalışanlarına ve iş yeri sahiplerine kolaylıklar diledik. Kastamonu için çalışmaya, hemşehrilerimiz için üretmeye devam ediyoruz” dedi. (Hasan Cengiz / Kastamonu)

Vidinlioğlu”Şehrimizin imarı için var gücümüzle sahadayız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir