Vali Mustafa MASATLI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Mustafa MASATLI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama MesajıBetül YILMAZ/Amasya-BHA
Amasya Valisi Mustafa MASATLI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı.
 
Bugün Millet olarak Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş Yıl Dönümünü büyük bir onur ve gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz.
 
Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı Destanının ardından kurulan Cumhuriyetimiz; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğimizin sembolüdür.
 
Cumhuriyetin ilanı Aziz Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir.
 
Milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesi olan Cumhuriyetimiz, farklı kültür, inanç ve düşüncelerin teminat altına alınarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı olmuştur. Türk Milletinin Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma azmi ve sarsılmaz iradesi tüm zorlukları aşmamızda bizlere rehber olacaktır.
 
Bugün Ülkemiz gelişen ekonomisi, güçlü ordusu, yetişmiş insan kaynağı ile uluslararası alanda giderek daha saygın bir konuma gelmiştir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ülkemize çizilen hedeflere ulaşmak için Milletçe bıkmadan, yorulmadan, gayretle çalışacağız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanları ile Aziz Şehitlerimizi rahmetle, fedakâr Gazilerimizi ise şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 99’uncu Kuruluş Yıl Dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. (Betül Yılmaz)

Vali Mustafa MASATLI’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı