Türk Büro-Sen Elazığ Şubesi’nde bayramlaşma programı

Türk Büro – Sen Elazığ Şubesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıtkı Taşel/Elazığ – Kurban Bayramı nedeniyle Türk Büro – Sen Elazığ Şubesi tarafından bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa; MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Narçiçeği, Tunceli Türk Büro-Sen Temsilcisi Serdal Polat, Türk Hukuk Enstitüsü Başkanı Mevlüt Eflatun, Tunceli İl Kültür Turizm Müdürü Hakan İsmet Ulaşoğlu, Türkiye Kamu-Sen e bağlı şube başkanları temsilciler ve üyeler katıldı.

BANKUR: TÜRK VE İSLAM ÂLEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

Tarkan Ömer Bankur bayramlaşma konuşmasında, “Bizim gönlümüz Vatan sevdamız Bayrak Canımız ise Kurbandır. Bize zahirde uzak ruhumuza yakın olan Cennet-i aladır. Nasıl ki Hz.İbrahim Oğlu İsmail’i Yaradana Kurban vermekten geri durmadıysa İslam ve Vatan İçin Bu Vatanın Aziz Evlatlarıda Canlarını Kurban Kanlarını Bayrakta Al Etmeye hazırdır. Kesilen kurbanların kanları, yeryüzünde akmaya devam eden Türk ve Müslüman kanına kefaret olsun. İnayetinle mazlumların ahı dinsin. Mazlumun zalimden öç alacağı o dehşetli günler artık gelsin. İlahi adalet Türk’ün kutlu sancağı altında yeniden tecelli etsin. Doğu Türkistan’da, Güney Azerbaycan’da, Kafkaslarda, Balkanlarda, Türkmeneli’nde ve dünyanın sair bölgelerinde hakir görülen; baskıya, işkenceye, zulme, soykırıma ve insanlık dışı muamelelere maruz kalan bütün mazlumlar için edilen dualar katında kabul olunsun. Kara kışın, zemherinin altında inleyip duran coğrafyalar kutlu baharlara erişsin. Türk ve İslam âleminin kurban bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Türk Büro-Sen Elazığ Şubesi’nde bayramlaşma programı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir