Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’da yeni başkan belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)'da yeni başkan belli olduTrabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’nda yeni Başkanı Erkut çelebi oldu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı sona erdi.

Yeni başkan 50 oy alan Erkut Çelebi oldu. Eski başkan Suat Hacısalihoğlu ise 28 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı.

Disiplin Kurulu’nda ise turuncu liste 51 oy alırken beyaz liste 28 oyda kaldı.

TOBB delege seçiminde de turuncu liste 51 oya karşılık 28 oyla seçimi kazandı.

Meclis Başkanlığı seçiminde ise turuncu liste 50, Beyaz liste 29 oy aldı. Ekrem Çapkınoğlu ile Şadan Eren’in yarıştığı meclis Başkanlığında Eren başkan seçildi.

Yeni başkan Erkut Çelebi seçim sonuçlarından sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Bugün geldiğimiz noktada 79 meclis üyemizle devam edeceğiz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Seçim kurulundaki bir arkadaşımızın şüphesinden dolayı bir durum yaşandı. Eğer olmasaydı biz burada olmayacaktık, hak etmeyenler burada olacaktı. Bu Trabzon’a yakışmaz Trabzon’da atalarımızdan öğrendik. Allah razı olsun, bize 50 kişi ile geliyorduk. Bize destek veren, arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bu Trabzon’dur. Bizde bunları tebrik ediyoruz. Bilsinler ki biz buraya çalışmak için geliyoruz. Hep birlikte çalışacağız” dedi.

Erkut Çelebi’nin listesi

Yönetim Kurulu Başkanı: Erkut Çelebi

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Ahmet Kazaz, Ali Haydar Baş, Alper Bektaş, Cesur Gerigelmez, Emre Koç, Mehmet Çelebi, Muzaffer Yıldız, Samet Canbakkal, Sayim Adanur, Selami Ayyıldız,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Ercan Şılbır, Murat Uğur Sağlam, Murat Aydoğdu, Hüseyin Tüysüz, Cezmi Selvi, Hakan Önel, Arzu Yalçınalp, Barış Çuvalcı, Alaattin Aydın, Noğman Pulat, (Tanju Akıncıoğlu)

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’da yeni başkan belli oldu