TİMBİR Başkanı Basa Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem Kurban Bayramı, hem de Pazarsporda yapılacak olan Olağan Genel Kurul nedeniyle, Memleketi Rize-Pazarda bulunan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman BASA İnternet Medyacılığı ile ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Başkan BASA yapmış olduğu açıklamada ” Cumhurbaşkanımız tarafından kurulan Türk İnternet Medya Birliği, Türkiye’nin en büyük Medya birliğidir. İçinde 81 ilde 1000’i aşkın medya kuruluşu yer almakta olup, 15 Ülkede de temsilcilikleri bulunmaktadır.

Türkiye’nin en büyük haber ağıdır. Bununla beraber kendi içinden Türkiye Birlik Haber Ajansı’da (BHA) doğdu, onunda çalışmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın 7 Martta TİMBİR’i kurmasından sonra hızla çalışmalara devam ettik. 15 gün önce ilk Genel kurulumuzu yaptık ve Genel Kurulumuz ile beraber, Yönetim Kurullarımızı , Disiplin Kurullarımızı, Denetim Kurullarımızı, Etik Kurulumuzu, Danışma Kurulumuzu, Yurtdışı Meclisimizi, Gençlik Meclisimizi oluşturduk. Hızla çalışmalarımız devam ediyor.

Amacımız Türk İnternet Medya Birliğinin, Türk Medyasının sözü olabilmek, Türk İnternet Medyasını temsil edebilmek.

İnternet Medyasının haklarının korunması, İnternet Medyasının daha ileri gitmesi, hemde İnternet Medyasının Ekonomik ve Teknik alt yapısının daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağız. Pazarda da temsilcilerimiz olarak sizlerle hep beraber inşallah, çağımızın gereği olan İnternet Medyasını daha öne çıkaracağımızı düşünüyoruz” dedi.

 

TİMBİR Başkanı Basa Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir