Şehit Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehit Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

BHA-MİAHABER

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan P.Söz.Er. Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi….


ŞEHİDE SON SELAM

Şehit Özdemir, baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından Şerefoğlu Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine müteakip dua ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Resim

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mükerrem Ünlüer, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, İrfan Karatutlu, Tuba Köksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kaymakam Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Resim

BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEDİ

Defin sonrası şehidin fotoğrafı ve Türk Bayrağı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay tarafından şehidin ailesine teslim edildi.

Vali Mükerrem Ünlüer ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidin ailesine baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Resim

Şehit Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir