Şampiyonluk Kupasını Mezara Götürdüler

Serkan Kocaoğlu şampiyonluk kupasını merhum genel başkan Kavlak'ın kabrine götürerek duygulu bir konuşma yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonluk Kupasını Mezara Götürdüler

Türkiye BAL ligi 12. grupta mücadele veren Türk Metal  1963 Spor yoğun bir maratonun ardından kendi evinde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

 

Kulüp başkanı Serkan Koçoğlu bir vefa örneği göstererek kupayı sporu çok seven merhum Türk Metal Sendikası Genel Başkanı hemşehrimiz Pevrül Kavlak’ın Kırıkkale‘de bulunan kabrine götürerek bir vefa örneği gösterdi.

BAL Ligi’nde mücadele eden Türk Metal 1963 sporun başkanı Serkan Kocaoğlu bugün Kırıkkale’de oynanan Bartınspor maçından sonra alınan şampiyonluk kupasını spora büyük ilgi gösteren merhum Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pervül Kavlak’ın mezarına götürerek duygulu sözler sarfetti.

Türk Metal 1963 Sporun hayata geçmesinde ve şampiyon olmasında büyük katkısı olan merhum Pevrül Kavlak’ın kabrinde duygu ve vefat dolu bir konuşma yapan Başkan Serkan Kocaoğlu “Rahat uyu büyük başkan. Sözümü yerine getirdim .Gönül yanını getirip yan yana fotoğraf çektirmek isterdim .Devrin daim mekanın cennet olsun.” Serkan Kocağlu’nun bu davranışı spor camiasında ve Kırıkkale’de takdir toplarken sporda vefanın da en güzel örneklerinden birini topluma göstermiş oldu.

Şampiyonluk Kupasını Mezara Götürdüler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir