“Pis koku ve sinekler yüzünden evimizde yaşayamaz olduk”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Pis koku ve sinekler yüzünden evimizde yaşayamaz olduk”Efeler Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan Gülcan Karakuş, dere yatağında biriken pis su birikintisinden dolayı mağdur olduklarını belirterek, “Pis koku ve sinekler yüzünden evimizde yaşayamaz olduk” dedi.

Aydın-İzmir Otoyolu’nun ikiye böldüğü Kızılcaköy Mahallesi’nde, otoyolun üst kısmındaki bir işletmenin ve hayvan çiftliğinin atık suları, yolun alt kısmında oturan vatandaşların çilesi haline dönüştü.

Otoyolun altından geçen su tahliye köprüsünün devamında bulunan çukurda oluşan pis suların dayanılmaz koku yaydığını belirten Gülcan Karakuş, “Gelen bu pis su burada birikiyor. Hemen yanında evimiz var. Pis suyun kokusundan, sivrisinek ve yakarcadan evimizde duramıyoruz. Bahçede zaten oturmak imkansız. Kapı ve pencerelerde sineklik teli olmasına rağmen içeriye giren sinekler yüzünden geceleri hiç uyku uyuyamıyoruz. Yaz girdiğinden bu yana belediyeye 7-8 defa aramama rağmen hiç sonuç alamıyoruz. Bu pis su, yolun arka kısmındaki bir işletmeden geliyor ve pis su burada birikiyor. İşletmede aynı zamanda hayvan besliyorlar. Bir kez o işletmecileri söyledik dikkate alan olmadı. Belediye yetkilileri Karayollarının üzerine, Karayolları da belediyenin üzerine atıyor bu konuyu. Biz pis koku ve sinekler yüzünden evimizde yaşayamaz olduk. Bu sorunun giderilmesini istiyoruz ifadelerini kullandı. (Erdal Aydın)

“Pis koku ve sinekler yüzünden evimizde yaşayamaz olduk”