İstanbul’daki, Kars Ardahan Iğdır Federasyon ve Derneklerinden bölge illere ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’daki, Kars Ardahan Iğdır Federasyon ve Derneklerinden bölge illere ziyaretİstanbul da bulunan Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Bölge illerine sırasıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler
İlk ziyaretlerini Kars Valisi Türker Öksüz ‘e gerçekleştiren Federasyon yetkilileri ardından Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim
ziyaret ettiler.
Bölge illerde bulunan bir çok Kaymakam , belediye başkanı ,Ticaret ve esnaf odaları, siyasi partiler, STK ve odaları ziyaret eden KAI Federasyonları İstanbul da Gerçekleşecek olan Kars Ardahan Iğdır tanıtım günleri için Valilere ve ilgili yetkililere brifing verdiler.
Bu vesile ile de gerçekleşecek olan tanıtım günlerine Valiler başta olmak üzere davet de bulundular.
Bölge illerinin sosyal ve ekonomisine oldukça katkısı olan Fuar,Tanıtım günleri Bu yılda İstanbul Maltepe de 09-13 Kasım aylarında gerçekleşecek. Avrupa’nın Merkezi olan İstanbul da Kars Ardahan Iğdır İlleri Tüm Dünyaya bir kez daha duyurulacak.
Ziyaret ve davetlerini gerçekleştirdikten sonra Kars’tan ayrılan heyet Kasım ayında gerçekleşecek olan tanıtım günlerinin startını vermek üzere İstanbul’a hareket ettiler. KAI Heyetine Kars Turizm Birliği Başkanı ve Turizmci Halit Özer eşlik etti.
Ziyaretlere Katılanlar şöyle:
Kars Arpaçay Dernekler Federasyon Başkanı Oruç Oymak
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Gürsel İldiz
Dünya Iğdırlılar Federasyon Başkanı Hadi Akmuğan
Göle Federasyon Başkanı Eren Küpeli
Damal Dernekler FederasyonBaşkanı Güner Kökat ve yönetimleri (Cem Daşdelen)

İstanbul’daki, Kars Ardahan Iğdır Federasyon ve Derneklerinden bölge illere ziyaret