Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Almuslular Sohbet Sofrasına Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Almuslular Sohbet Sofrasına KatıldıTokat’ta oturan Almuslulardan oluşan, Almuslular Sohbet Sofrası müdavimleri Sohbet Sofrasında 12. yılda bir araya geldiler. Sohbet Sofrasının konuğu Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ile Almus ilçe Milli Eğitim müdürü Nuri Yıldız oldu.

Almuslular Sohbet Sofrası müdavimleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir’e Almus ile ilgili çeşitli sorular sordular, sorulan bu sorular üzerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir açıklamalarda bulundu.

Almus’a Hizmet içi Eğitim Merkezi tesislerinin yapılarak hizmete açılması talebini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e ileteceğini söyleyen Özdemir, “Almus eski Emniyet Müdürlüğü arsasına yapılması için İhalesi yapılıp fesh edilen İmam hatip ortaokulu projesine yeniden ihale yapıldı, yakın zamanda yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak inşaat başlayacaktır. Ayrıca Almus’un eski lise binasının Depreme karşı güçlendirmesi işinde engeller aşıldı kasım ayı içinde çalışmalar tekrar başlayacak, tamamlandığında ise Almus ilçe Milli Eğitim müdürlüğü ile Halk Eğitimi merkezi Hizmet binasıyla çeşitli kurslara atölye ve derslik olarak hizmete alınacak. Almus ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin sadece iki tanesi ücretli diğer bütün öğretmenlerimiz branşlarında kadrolu olduğundan özellikle Almus ÇP Lisemizde ciddi başarılar yaşamaktayız. Milli Eğitim Bakanlığımız uzun yıllardır planlanan temel eğitim okullarına ödenek tahsisi uygulamasını başlattı ve artık Almus dâhil bütün okullarımızda devletimizin verdiği bütçe ile ihtiyaçlar karşılanmaktadır. İlimiz genelinde bu yıl seksen beş okulda teknik donanım güncellemesi ve yenilenmesi yapıldı bu okulların beş tanesi Almus ilçemizin okulları oldu. Almus İlçemizin Okul ve derslik ihtiyacı tamamen çözülmüş olup ihtiyacı kalmamıştır, zaman içerisinde doğacak ihtiyaçlarda kesinlikle hızla giderilecektir” diye konuştu. (Hüseyin Kömür)

Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Almuslular Sohbet Sofrasına Katıldı