MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili adayları Beypazarı’nda:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili adayları Beypazarı’nda:Yaşar Tonbak/ Beypazarı (BHA)- 14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla, partilerin Milletvekili adayları seçim bölgelerinde destek arayışını sürdürüyor:
MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili 2.sıra adayı ve 8. Sıra adayı Yaşar Yukarıkır ile 12. Sıra adayı Öznur Özen, öğleden sonra geldikleri Beypazarı İlçesinde destek arayışında bulundular.
MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili aday Erkan Haberal ve beraberindeki milletvekili adayları, ilçede ilk olarak Cumhur ittifakı ortağı Belediye başkanı Tuncer Kaplan’ı Belediye başkanlık makamında bir süre görüşmede bulundular.
Belediye başkanı Kaplan, milletvekili adayı Haberal, birlikte Belediye sarayında çalışan personelleri ziyaret ederek destek beklediklerini ifade ettiler.
Yukarı sanayi sitesi ziyareti:
MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Haberal ve beraberindeki Milletvekili adaylarıyla birlikte İlçe Başkanı Erdoğan Orhan refakatında yukarı sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, destek arayışında bulundular.
MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, Ankara 3. Bölge Milletvekili adayları ile kapı kapı dolaştıklarını ve herkesten destek beklediklerini ifade etti. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili adayları Beypazarı’nda: