Çanakkale’de canlı ameliyat eşliğinde kapalı fıtık cerrahi eğitimi yapıldı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi uzmanları, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyeleri, asistanları ve Ameliyathane Hemşirelerinin katılımıyla canlı ameliyat eşliğinde Laparoskopik (Kapalı) Fıtık Cerrahi eğitimi yapıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİROL GÜNGÖRDÜ / ÇANAKKALE-BHA

Çanakkale MAE Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Özgür Kurtkulağı, Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer ve Eğitmen Doç. Dr. Yaşar Özdenkaya’nın interaktif olarak katılımıyla 3 farklı teknikle kapalı kasık fıtığı ve iki farklı teknikle kapalı göbek fıtığı ameliyatı gerçekleştirildi.

Çanakkale MAE Devlet Hastanesinde kapalı fıtığın uzun zamandır uygulandığı ve farklı tekniklerle gelişeceğini belirten hastanenin Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Özgür Kurtkulağı ve Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer katılımın yüksek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başhekim Op.Dr. Hasan Keser de katılımlarıyla destek veren uzmanlara ve Eğitmen Doç. Dr. Yaşar Özdenkaya’ya teşekkürlerini sunarak hastanenin gelişimine ve sağlık hizmetlerine  katkısı olacak bu tip organizasyonların devam edeceğini belirtti.

Çanakkale’de canlı ameliyat eşliğinde kapalı fıtık cerrahi eğitimi yapıldı