Kaymakamlık S.Y.D vakfı kömür dağıtımı ve Yemek dağıtımı sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakamlık S.Y.D vakfı kömür dağıtımı ve Yemek dağıtımı sürüyorBEYPAZARI (BHA)-Beypazarı kaymakamlığı; Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirlilere ve muhtaç kişi ve ailelere kömür yardımları ile Yemek servisinin sürdüğünü bildirdi.
Beypazarı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürlüğü tarafından ilçe genelinde bakıma muhtaç kişi ve ailelere 1 ton olmak üzere kömür yardımlarının sürdürüldüğünü, köylerdeki vatandaşların kömür dağıtımlarının tamamlandığını, ilçe merkezinde de birkaç ekiple dağıtımların sürdüğünü ve birkaç güne tamamının dağıtımlarının yapılmış olacağını aktardı.
Öte yandan Kaymakamlık Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevinden de yine dar gelirlilere yönelik yemek dağıtımlarının sürdüğü aktarıldı.
Bu anlamda Vakfın aşevinde pişirilen 3 çeşit yemek, görevliler tarafından 500 kişiye evlere kadar servis ediliyor.
Kendilerine evlerine kadar yemek getirilen Ayşe nine, “sıcak yemek evimize kadar getiriliyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bizi aç ve açıkta bırakmıyorlar. Buradan devlet büyüklerimizin hepsine teşekkür ediyorum, daha ne diyeyim yavrum” ifadesinde bulundu.
Beypazarı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ev Dayanışma vakfının yemek dağıtım çalışması, örnek model olarak yorumlandı.
Rüstempaşa mahalle Muhtarı Mehmet Gökçanak, ekiplerin mahallesinde yaptıkları kömür dağıtımlarına refakat ettiğini ve kömür yardımı yapılacak kişi ve ailelerin kömürlerini ekiplerle birlikte teslim ettiklerini söyledi. (Yaşar Tonbak)

Kaymakamlık S.Y.D vakfı kömür dağıtımı ve Yemek dağıtımı sürüyor