Kars’ta, dokuz köyün grup yolunun asfaltı tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ta, dokuz köyün grup yolunun asfaltı tamamlandıKöy grup yolları asfalt çalışmaları, Kars Valiliği, İl Özel İdaresine ait tesiste üretilen Bitümlü Karışım Sıcak (BSK) asfalt şeklinde yapılıyor.
Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri köy yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarına hız verdi.
Merkez Hasçiftlik-Yücelen, Arpaçay Tomarlı, Kağızman Çilehane-Çukurayva, Yalnızağaç, Sarıkamış Belencik-Başköy, Selim Başköy grup yollarının, Bitümlü Sıcak Karışım asfalt aşınma tabakası tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Köy yolunu kullanan vatandaşlar, yapılan asfalt çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, “Köy yollarımızın asfalt çalışması bizleri memnun etti. Yolumuz yağmur sularından zarar görmüştü ve çukurlar oluşmuştu. İl Özel İdaresi Yol Şube Ekipleri bozulan yolumuzu asfalt ile yeniden yapıyor. Devletimiz her zaman buralara hizmet veriyor. Biz çok memnunuz. Sayın Valimiz/Belediye Başkanı Türker Öksüz, Milletvekillerimiz Ahmet Arslan, Prof.Dr. Yunus Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dediler. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars’ta, dokuz köyün grup yolunun asfaltı tamamlandı