İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı YapıldıBalıkesir’in Burhaniye İlçe Kaymakamı İlyas MEMİŞ başkanlığında kurum amirlerinin katılımıyla İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Devletin ve tüm kamu birimlerinin vatandaşa hizmet esası gereğince var olduğu, kamu hizmetlerinin en iyi şekilde vatandaşa sunulması, insanlara karşı hoşgörülü olunması, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında tasarruf tedbirlerine riayet edilmesi gibi konular başta olmak üzere kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunulması konusunda yapılması gereken çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü.
Toplantıya Burhaniye Kaymakam İlyas MEMİŞ, İlçe Emniyet Müdürü Metin KARTAL, İlçe Jandarma Komutanı V. Emir SIRAKAYA, TCSG-905 Bot Komutanı Berkan başaran, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Engin DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Gürkan KENDİGELEN, Mal Müdürü Mustafa AK, Başhekim Uzman Dr. Evren AKGÖL, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhsin PALA, Tapu Müdürü Muhammed AYTEKİN, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan ALPARSLAN, İlçe Müftüsü Mustafa Ali IŞIK, İlçe Nüfus Müdürü Erdem ACAR, Vergi Dairesi Müdürü Fadime YURTÇU, Orman İşletme Şefi Turgay AYMAZ, Milli Emlak Şefi Nuray SAYLAN, Turizm Sorumlusu Ahmet TAŞÇI katıldı. (10numarabasın)

İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı