Elazığ Yeni Sanayi Sitesine 17 iş yeri kazandırıldı

Yeni Sanayi Sitesi’nde yapımına başlanılan 17 iş yeri tamamlanarak esnaflara teslim edildi. Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirelli, kurulacak 2. etap yeni sanayi sitesi için ön kayıtların alındığını söyledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıtkı Taşel/Elazığ – Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde yapılan 17 iş yeri esnaflara teslim edildi.

Yeni yapılan iş yerleri için teşekkür eden Yeni Sanayi Sitesi esnafları Fuat Cengiz, Mehmet Saatçi, Abdulkadir Kaygısız ve Zülfü Şenuçar, depreme dayanıklı ve büyük dükkanların çoğaltılması talebinde bulundular.

BARLAK: ESNAFLARIMIZI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM

Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Yardımcısı Raif Barlak, “İkinci etap çalışmalarımız başlamıştır. Ön kayıtları alıyoruz. Tüm esnaflarımızı ön kayıtlara duyarlı olmaları için davet ediyoruz. Gelsin yazılsınlar. Adetimiz yükselsin ki biz ona göre gereken mülki amirlerimize müracaatlarımızı yapalım. Bir an önce dükkanlarımıza başlayıp bu dükkanları bitirip esnaflarımıza teslim edelim ve rahat bir ortamda çalışabilsinler” ifadelerini kullandı.

DEMİRELLİ: ÜÇÜNCÜ BİR SANAYİYE İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ

Çalışmalarını sürdüklerini belirten Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirelli de, “Yeni bir sanayi kurma çalışmaları içindeyiz. Sanayimizin alt yapısı hazır olduğu için ikinci etap adı altında zaten bizim yönetim kurulumuz var, idare binamız var, çalışanlarımız var. yukarı sanayide de çok sıkıntılar var. Depremden dolayı iş yerlerine ihtiyacımız var. Bununla ilgili yer tespiti için Vali Bey’e teşekkür ederiz. Kendisinden randevu aldık, bu konuyu gündeme getirdik. Onun da yardımlarını, desteklerini bekliyoruz. Devlet büyüklerimizden ve ilgili yerlerden destek bekliyoruz. Sanayi kurma çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Ön kayıtları yapacağız. İnşallah müracaatlar var. Önemli olan ilgili yerlere müracaatlarımızı yaptığımızda talepler olduğunu, Elazığ’ın üçüncü bir sanayiye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Elazığ Yeni Sanayi Sitesine 17 iş yeri kazandırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir