Ekinci, Taekwondo Avrupa Şampiyonası`nda Türkiyeyi temsil edecek

Son Avrupa Şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Nurcihan Ekinci, 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenecek Para Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi K44 47 KG kategorisinde temsil edecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekinci, Taekwondo Avrupa Şampiyonası`nda Türkiyeyi temsil edecek

Ankaraspor’un şampiyon sporcusu Nurcihan Ekinci, “Kariyerimdeki ikinci Avrupa Şampiyonluğu’nu ülkeme kazandırmak için mücadele edeceğim. Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olarak Paris Olimpiyatları’na katılmak istiyorum” dedi.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevdet Toptaş, “Sporcumuz Nurcihan Ekinci, 2022 Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu ve o günden itibaren birçok uluslararası madalya kazanarak kulübümüze büyük başarılar yaşattı. Paris Olimpiyatları’na kota alabilmek için sporcumuz ve teknik ekibimiz büyük mücadele verdi. 2024 yılında ilk durağımız Sırbistan, bundan sonraki büyük hedefimiz ve hayalimiz Paris Olimpiyatlarında altın madalya kazanmak. Nurcihan, bu önemli iki turnuvada ülkemize hem Avrupa hem de Olimpiyat Şampiyonluğunu getireceğine inanıyoruz.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Takımı, görevde olduğumuz süre boyunca Yıldızlar Kategorisinde Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda ülkemize en çok madalya kazandıran takım oldu. Nurcihan ile başlayacak olan Olimpiyat maceramız, inşallah bu güçlü alt yapı ile 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda daha fazla katılım ve daha fazla madalya kazanmayı amaçlıyoruz.” İfadelerini kul

Ekinci, Taekwondo Avrupa Şampiyonası`nda Türkiyeyi temsil edecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir