ÇTB’den , ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e hayırlı olsun ziyareti

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine yeni atanan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'na ve Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİROL GÜNGÖRDÜ / ÇANAKKALE – BHA

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine yeni atanan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na ve Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, İsmail Pehlivan ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi : “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yeni Rektörü olarak atanmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sizlere, yönetiminize ve Üniversitemize yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler, Üniversite ve Borsa arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede şehrimizin kalkınması için Ticaret Borsası olarak Üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmaya çalışarak,sizlerin iş birliğinde başarılı projelere imza atacağımıza yürekten inanıyoruz ”

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden ve iyi temennilerinden dolayı teşekkür ederek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, ilin ve Üniversitenin kalkınması için kurumlarla her zaman işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.

Ziyarette; Üniversite, Sanayi ve Kamu işbirliği ile İldeki genel konular görüşüldü.

ÇTB heyeti ardından Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’i makamında ziyaret etti.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Borsa Yönetimi ile bir süre sohbet etti.

Ticaret Borsası´nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Abdullah Deniz; Ticaret Borsası olarak şehrimize ve üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Hepimizin amacı ortak. Bu doğrultuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kurumlar arası iletişim ve işbirliklerinin önemine değinen Başkan Deniz “Hepimiz yalnızca mensubu olduğu kurumlarda değil, diğer kurum ve kuruluşlarla da uyumu yakalamalı birlikte hareket etmeli.” ifadelerini kullandı.

Çanakkale ekonomisi ve güncel konulara ilişkin görüşlerin paylaşıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Altuğ Kürşat Şahin, Borsa heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

 

ÇTB’den , ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e hayırlı olsun ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir