CHP’li Vekil İncesu, Oda Başkanlarıyla çiftçinin sorunları masaya yatırdı

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahanlı Ziraat Odası Başkanlarını Mecliste ağırladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Vekil İncesu, Oda Başkanlarıyla çiftçinin sorunları masaya yatırdı

ARDAHAN-BHA

31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisinin seçim zaferinin mimarlarından bir olan CHP’li Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, hafta başı Avrupa Birliğinin Karadağ’da düzenlediği entegrasyon toplantısına katıldıktan sonra ülkeye dönerek meclisteki çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Ardahan’ın sorunlarının çözümü için TBMM’de soru önergeleri ile sık-sık gündeme gelen vekil İncesu, dünde ziyaretine giden Ardahanlı Ziraat Odaları başkanlarıyla çiftçinin sorunlarını görüştü.

Vekil İncesu, Ardahanlı heyetin ziyareti hakkında yaptığı açıklamada; “Ardahan Ziraat Odası Başkanımız Latifşah Sural ve Göle Ziraat Odası Genel Sekreterimiz Sinancan Budak’ı yüce meclisimizde ağırladık. 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü geride bıraktığımız şu günlerde; değerli Başkanımız ve Sekreterimizle memleketimizin tarım ve hayvancılıkla ilgili son gelişmelerini, geride bıraktığımız çalışma döneminde neler yaptığımızı değerlendirip; fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP’li Vekil İncesu, Oda Başkanlarıyla çiftçinin sorunları masaya yatırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir