CHP’li Başkanlar bayramı halkla kutluyor

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara bayramın ilk günü mahallelerde, vatandaşlar ve esnaf ile bayramlaştı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Başkanlar bayramı halkla kutluyor

İSTYANBUL-BHA

Sımsıcak İstanbul günlerinde kutlanan bayramda, bir çok vatandaş ve siyasetçi ya tatil beldelerine ya da doğdukları köylere giderken, bazı başkanlar ise İstanbul’da kalarak bayramı halkla iç içe kutlamayı tercih etti.

Akgün bolluk bereket diledi

Büyükçekmece’de yedinci dönem için görev başına seçilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hemen her bayramda yaptığı gibi ; halk ve esnaf ziyaretlerini bu bayramda da ihmal etmedi. Başkan Akgün, bayramın ilk gününde beraberinde Belediye Meclis Üyesi Kaya Keskinkılıç ile birlikte Celaliye mahallesini ziyaret ederek vatandaşla bayramlaştı. Esnafları da ziyaret eden başkan Akgün, bir yandan bayram kutlayıp bolluk bereket dilerken, vatandaşlar ve esnafta ekonomik sıkıntılardan pahalılıktan yakındı.

Balcıoğlu Gazitepe ve Kadıköy’de

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da bayramın ilk gününde Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu ziyaretlerde , bayram coşkusunu paylaşırken esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Balcıoğlu, bayram vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bugün, doğduğum ve büyüdüğüm Gazitepe Mahallesi’nde esnafımızla ve hemşehrilerimizle bayram coşkusunu paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Gazitepe Mahallesi esnafımızın yanında olmak, onların bayramını kutlamak ve ihtiyaçlarını dinlemek bizim için büyük önem taşıyor. ‘Silivri Birlikte Güzel’ diyen bir anlayışla, hep birlikte daha güzel bir Silivri için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

CHP’li Başkanlar bayramı halkla kutluyor