Çanakkale Lions Kulübünden Çocuklar İçin Anlamlı Proje

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale Lions Kulübünden Çocuklar İçin Anlamlı ProjeÇanakkale Lions Kulübü, belirlenen 13 aileye 1 yıl boyunca bebek bezi ve 4 aileye de süt ve yumurta yardımı gerçekleştirmek amacıyla çalışmalarına başladı.

Çanakkale Lions Kulübü, Çanakkale Merkez Kemalpaşa Muhtarlığı ve Ayvacık ilçesine bağlı Ahmetçe Köyü Muhtarlığı ile birlikte belirlenen 13 aileye 1 yıl boyunca bebek bezi ve 4 aileye de süt ve yumurta yardımı gerçekleştirmek amacıyla çalışmalarına başladı.

Çanakkale Lions Kulübü Dönem Başkanı Tülin Şişik Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ;

“Çanakkale Lions Kulübü olarak şehrimize katkı sunmaktan, imkanlarımız doğrultusunda ulaşabildiğimiz herkesin yüreğine dokunmaktan onur duyuyoruz..Önceliğimiz ihtiyaç sahibi özellikle çocuklarımız için elimizden ne geliyorsa yapmaktır. Önemli olan bu ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım etmek isteyen kişi veya kurumlar ile iletişime geçip bir köprü oluşturabilmek. Bu projede sadece bunlardan biri. Bir çocuğun yüzünün gülmesi bizler için karşılığı olmayan bir şey. Her çocuğun temel hakkı olan doyma barınma ve eğitim hakkına kavuşabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bu projede bize destek olan herkese sevgi ve şükranlarımızı sunarız.” (Birol Güngördü)

Çanakkale Lions Kulübünden Çocuklar İçin Anlamlı Proje