Başkan Demir, sokak hayvanlarını unutmadı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, dün gece başlayıp aralıksız devam eden kar yağışı ve fırtınaya rağmen sokak hayvanlarını unutmadı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir, sokak hayvanlarını unutmadı

ARDAHAN-BHA

Meteoroloji’nin Ardahan için kar ve şiddetli fırtına uyarısı sonrasında kentte yaklaşık 1 metreye kadar kar birikintisi oluştu. Başkan Demir, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Belediye ekiplerine talimat verdiğini ve şehir içinde ulaşımın aksamaması için sürekli çalışma yapıldığını sosyal medya hesabından dile getirdi. Belediye ekipleri, vatandaşların sorun yaşamaması için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Ardahan’da etkili olan kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle yolda mahsur kalan bazı sürücüler ve vatandaşlar İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı. Bu süreçte halkın güvenliği ve refahı için koordineli bir şekilde çalışmalar yürütülmekte olduğunu dile getiren Başkan Demir, çok gerekli olmadıkça evlerinizden çıkmayalım uyarısı yaptı.

Hem Belediye hem de İl Özel İdaresi ekiplerinin özverili çabalarıyla, olumsuz hava koşullarının etkileri en aza indirilmeye çalışılıyor.

Başkan Demir, sokak hayvanlarını unutmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir