Başkan Demir: “Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, şehirde yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle hemşehrilerinden anlayış ve sabır istedi.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir: “Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”

ARDAHAN-BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yerel ve ulusal basın mensuplarını makamına davet ederek, şehirde yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Demir, “Ardahan’ımızı hem bereketiyle bizi nimetlendiren kar yağışımız hem de tabii ki zorlukları getirdi. Hemşerilerimizden biraz daha anlayış ve sabır istiyoruz” dedi.Başkan Demir, Ardahan’da yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Belediye çalışanları, AFAD, Karayolları, Köy hizmetleri ve İl Özel İdaresi gibi kurumların yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti. Önemli olanın sağlık, enerji, su ve gıdaya rahat ulaşabilmek olduğunu vurguladı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, özellikle su kullanımına dikkat çekerek, “Su hayattır, hayatı iyi kullanalım. Evdeki musluklarımızı donma tehlikesine karşı en asgariye indirerek açık bırakalım” diyerek vatandaşlardan anlayışlı olmalarını ve suyu verimli kullanmalarını istedi.

Yoğun kar yağışının bölgede son 55 yılın en yüksek kar yağışı olduğunu belirten Başkan Demir, “Olsun, biraz sıkıntı çekeriz ama bir iki günde hepsini tamamlayacağız” sözleriyle çalışmaların hızla devam edeceğini ifade etti.

Başkan Demir: “Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir