Bakan Güler’den terörle mücadele vurgusu

Milli Savunma Bakanlığında gerçekleşen görev teslim töreninde, yeni Bakan Yaşar Güler, “Her türlü terör örgütüyle en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleyi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, görevini Yaşar Güler’e teslim etti.

Güler, görev teslim töreninde yaptığı ilk açıklamada, “Malumunuz bu bir bayrak değişimidir. Şahsıma tevdi edilen sorumluluğun bilinciyle bu bayrağı devralıyorum. Görev sürem içinde artan azim ve kararlılıkla terörle mücadele birinci önceliğimiz olacaktır. Her türlü terör örgütüyle en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleyi sürdüreceğiz.Bu kapsamda FETÖ ile mücadelede artan azim ve kararlılıkla sürdürülecektir.

Güler “Şeffaflık içerisinde çalışacağız”

Milli Savunma Bakanlığının bu sorumluluk alanlarında görevlerimizi yerine getirmek için Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, anayasaya tam bağlı, şeffaflık içinde ilgili paydaşlarla uyum, koordine, istişare içinde, ülkemizin tüm haklarını korumak için mesai mefhumu gözetmeden durmaksızın çalışacağımıza emin olunuz.” şeklinde konuştu.

Eski Bakan’dan veda mesajı

Bakanlık görevinden ayrılan Hulusi Akar ise veda mesajı yayınladı.

Akar, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Milli Savunma Bakanı olarak 10 Temmuz 2018 tarihinde başladığımız görevimizi, sizlerle birlikte alnımızın akıyla tamamlamış olmanın gururunu sizlerle paylaşıyorum. Bu vesileyle Millî Savunma Bakanlığı görevini devralan yarım asırlık silah ve mesai arkadaşım çok değerli kardeşim emekli Orgeneral Sayın Yaşar Güler’i kutluyor; emir ve komutasında başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Güler’den terörle mücadele vurgusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir