BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VAN KAMPÜSÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VAN KAMPÜSÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİKBahçeşehir Koleji Van Kampüsü Okul Aile Birliği ve 2. Sınıf öğrencilerinin lösemili çocuklar yararına ortaklaşa düzenlediği kermes büyük ilgi gördü.
Rıdvan Can

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü okul aile birliği ve 2. sınıf öğrencileri anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü 2-8 Kasım ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ nedeniyle bir kermes düzenledi. Okulda gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelir Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’na bağışlanacak.

KERMESE İLGİ YOĞUNDU

Düzenlenen etkinliğe Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sayın Ozan Balcı’nın eşi Sonay Balcı, Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü okul müdürü Mümtaz Atlıhan, veliler, okul aile birliği, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

GELİR LÖSEMİ HASTALARINA

Van’ın eğitim alanındaki en köklü ve başarılı eğitim kurumlarından biri olan aynı zamanda okul müdürlüğünü Mümtaz Atlıhan’ın yaptığı Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü 2-8 Kasım lösemi haftası dolayısıyla okul aile birliği ve 2. sınıf öğrencileri tarafından ortaklaşa düzenlediği kermese yoğun ilgi vardı. Gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte kermesin geliri Y.Y.Ü. Dursun Odabaş hastanesinde tedavi olan hasta çocukların ihtiyaçları için bağışlanacak.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Düzenlenen anlamlı etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü müdürü Mümtaz Atlıhan, “Okul aile birliğimiz ve 2. Sınıf öğrencilerimizin 2-8 Kasım ‘lösemi haftası’ etkinlikleri kapsamında lösemi hastası çocuklar yararına organize ettikleri kermesimize katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyor öte yandan katkı ve desteklerinden dolayı Valimizin eşleri sayın Sonay Balcı hanımefendiye de şükranlarımızı sunarız” dedi.

Bu etkinlikte herkesin emeği var. Birlik beraberlik içinde bu etkinliği gerçekleştirerek, lösemili çocuklar yararına önemli bir gelir sağladıklarını ifade eden Atlıhan, etkinliğimize katılan emek veren herkese teşekkür ederiz” dedi. (Rıdvan Can)

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VAN KAMPÜSÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK