ATO 59. Komite kırmızı liste : Kültür ve sanat adına söyleyeceklerimiz değil, Yapacaklarımız var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATO 59. Komite kırmızı liste : Kültür ve sanat adına söyleyeceklerimiz değil, Yapacaklarımız var!8 Kasım 2022’de gerçekleşecek Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimleri öncesi, 59. Kültür ve Sanat Etkinlikleri komitesi kırmızı liste adayları bir araya geldi.
UK Ankara Hotel’de düzenlenen toplantıya hizmet verdikleri sektörlerde öncü isimlerden olan kırmızı liste adayları; Turan Öztürk, Ümit Kılıç, Elif Tükenmez, Emrah Hacıoğlu, Cafer Sayılır, Zeki Erdoğan, Ahmet ÖztürkKültür ve sanat adına hayata geçirecekleri projeler ile alanlarında öncü çalışmalara imza atacak olan Kırmızı Liste adayları kültür ve sanat elçileri olarak meslektaşlarının sorunlarına çözüm olmayı hedefliyor. Seçim öncesi değerlendirme toplantısında bir araya gelen adayların, seçim güvenliğini ele aldığı toplantıda, seçim günü olası aksiliklerin önüne geçmek için bir dizi önlem kararları alındı.
“KÜLTÜR VE SANATIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ”

“Kültür ve sanat adına söyleyeceklerimiz değil Yapacaklarımız var!” mottosuyla yola çıkan kırmızı liste adayları, “Biz Ankara’nın her köşesine dağılmış kültür ve sanatın birer elçisi birer meslek temsilcisiyiz. 2000’e yakın meslektaşımızı çözüm bulmak adına çalışmalar yapmak istiyoruz.

59. Kültür ve Sanat Etkinlikleri Meslek Komitesi’nde temsil ederek sektörlerimizin problemlerini dile getirmek ve bu sebeple kültür ve sanat adına söyleyeceklerimiz değil yapacaklarımız var. (Karadeniz Son Havadis)

ATO 59. Komite kırmızı liste : Kültür ve sanat adına söyleyeceklerimiz değil, Yapacaklarımız var!