Simer Yayınevi dur durak bilmiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Simer Yayınevi dur durak bilmiyorGeçtiğimiz günlerde Aksaray, Çorum ve Kayseri’de düzenlenen fuarlara katılarak yoluna devam eden Simer Yayınevi Gaziantep ve Erzurum’da gerçekleştirilecek fuarlara katılacak. Gazetemiz yazarlarından Yaşar Adıyaman, 11-13 Kasım tarihleri arasında Erzurum’da okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak.
Burhan Ergin

Kurulduğu günden bu yana birçok etkinliğe katılarak adından söz ettiren Simer Yayınevi başarılı çalışmalarla yoluna devam ediyor. Erzurum’da 4-13 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Doğu Anadolu 2. Kitap Fuarına katılacak olan Simer Yayınevi yazarları, 1-6 Kasım tarihleri arasında Gaziantep’in Nizip ilçesinde gerçekleştirilecek Nizip 3. Kitap fuarına katılacak. Gazetemiz yazarlarından Yaşar Adıyaman ise, 11-13 Kasım tarihleri arasında Erzurum’da kitaplarını sevenleri için imzalayacak.

“Simer Yayınevi yoluna büyüyerek devam ediyor”

Her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiklerini belirten Simer Yayınevi Koordinatörü Yaşar Adıyaman, “Van’da kurulan, Doğu Anadolu Bölgesi’nin nadide yayınevi üç yıllık süreçte 120 yazarla birçok fuara, imza gününe ve etkinliğe katıldı. Geçtiğimiz günlerde Aksaray, Çorum, Kayseri, fuarlarına katılan Simer Yayınevi düzenlenecek Gaziantep Nizip ve Erzurum fuarı içinde hazırlıklarını tamamladı. Erdal Şahin, Necla Arpa Gülaçar, Menduh Bayezit, Hasan Ortakaya, Yılmaz Şit, Müştehir Karakaya, Gürkan Karahan, Yaşar Adıyaman, Leyla Mihrinaz Engin, Zelal Kıran, Lokman Tekin, Şükrullah Yavuzer, Reyhan Güneş, Rıdvan Şensever, Ahmet Zahiroğlu, Seyfettin Avcı, Yakup Arslan, Rukiye Pulat, Sevgi Gülmez, Erol Duran ve İzzet Irmak gibi önemli yazarlarla yoluna büyüyerek devam ediyor” dedi.

“Van’ın markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

Simer Yayınevi’nin Van’ın markası olduğunu söyleyen Adıyaman, “Vansesi Gazetesi’nin yazarı olarak her zaman yayınevimizin yanında olan bu önemli markayı Van’ımıza kazandıran herkese şükranlarımı sunuyorum. Yayınevimizin her aşamasında yanımızda olan Vansesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan’a, gazete personelleri Burhan Ergin ve Rıdvan Can’a teşekkür ederim. Merkezi Van’da bulunan Simer Yayınevi’nin şube ve deposu Kayseri’ye taşındı. Ankara’da temsilcilik ve matbaa faaliyetlerini yürütmekte, ayrıca İstanbul’da da temsilciliği bulunmaktadır” diye konuştu.

Simer Yayınevi yazarlarına teşekkür eden genel yayın yönetmeni Leyla Mihrinaz Engin, “Biz bilgi taşıyoruz. Kitap dostu dostumuzdur, olduğumuz yerde değer taşıyıcısı olmak çok güzel bir eylemdir. Biz kentimiz başta olmak üzere insana hizmet etmeyi seviyoruz” dedi.

“Çalışmalarımız aralıksız devam edecek”

Simer Yayınevi yazarlarından Erol Duran ise “Yayınevi kurulduğundan bu yana işin içindeyim fakat yoğun işlerim ve ailevi problemlerden dolayı biraz uzak kaldım. Artık bende tam kapasiteyle yayınevi kurulundayım. Vanlı edebiyat öğretmeni İzzet Irmak artık editöryal çalışmalarda yayınevi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha nice gönül erlerinin birleştiği bu ilim deryası Simer Yayınevi çalışmalarını bundan sonra aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. (Rıdvan Can)

Simer Yayınevi dur durak bilmiyor