10 Numaralı ilin, 1 Numaralı Yatırım Firması Kazdağları Yatırım A.Ş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Numaralı ilin, 1 Numaralı Yatırım Firması Kazdağları Yatırım A.ŞKazdağları Yatırım A.Ş’nin Sahibi Murat Ceylan; Kazdağları Yatırım firmasının bir doğa ve macera markası yatırımı olduğunu söyledi.

Kazdağları Yatırım A.Ş’nin Kazdağılarının eşsiz tabiatına, halk kültürlerine ve değerlerine saygılı duruşuyla; Bölgede yerleşik halkların, güven içerisinde arazilerini satmalarına, kiralamalarına ve ortak eko tarım – eko turizm yapabilmelerine olanak sağlayan bir firma olduğunun altını çizen Murat Ceylan; “ Siz saygıdeğer yatırımcılarımızın, satın aldıkları arsalara ve arazilerinizde, yaşam ve kira getirisi garantili; Huzurlu, sağlıklı ve güvenilir yasal yatırımlarını, yapılarını, zeytinliklerini, çiftliklerini – dağ evlerini yapabilmelerine aracı olmak, yatırımcısına ve yerel halklarına, aynı anda kazandırabilmeyi; ilk öncelikli hedefi olarak, benimsemiştir” diye konuştu.

Bölgesel halkların, haklarının arsa, arazi satışı, kiralama ve ortak üretimlerinde, İlk andan son ana kadar ” Kazdağları Yatırım A.Ş ” güvencesinde olacağının altını çizen Murat Ceylan; “ Bu özel dayanışmamız sonucunda; Yerel halkın tüm yasal maddi ve manevi hakları, kurumsal güvencemiz ve teminatımız altına alınmış olmaktadır” dedi.

Ceylan; “ Bölgesel yatırımcılarımızın hakları, yatırımcılarımızın tüm alım satım, kiralama, imar ve inşaat yatırımları, bölgede bulunan uzman ekibimizce, arsa ve mülk satışının ilk anından, bina teslimatının son anına kadar, uzman ekibimizce yakından izlenmekte, tüm bu süreçte yatırımcımıza tüm mimari, kamusal izinler ve inşaat malzemesi – inşaat ekibi desteği; tarafımızdan ücretsiz olarak verilmektedir” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“ Bunların yanı sıra; Tüm Yatırımcılarımız; Kuruluşumuz bünyesinde yer alan,
Amacımız ve ilkelerimiz gereğince; Satıcı – Aracı – Alıcı Memnuniyeti ve sürdürülebilir komşuluk ilişkileri, her türlü kazançtan, unvandan çok daha önemlidir.”

Kazdağları Yatırım A.Ş.’ nin Sahibi Murat Ceylan; “ Bölgede herhangi bir yatırımda bulunmadan önce; Kazdağları Yatırım A.Ş Uzmanlarımıza mutlaka danışınız. Tamamen ücretsiz olan bu hizmetimiz; Siz saygıdeğer yatırımcılarımızı korumak, yatırımınızı ve hayallerinizi; teminat altına almanız amacıyla verilmektedir. Tüm arsa, tarım arazisi ve dağevi satışlarımızda; Edremit havalimanı ve Bandırma Feribot İskelesi, transfer hizmetimiz bulunmaktadır.Yenice, Kalkım, Edremit, Çanakkale, Balıkesir ve Bandırma’da konaklama hizmetimiz bulunmaktadır” dedi.

Ayrıca, Kazdağları Yatırım A.Ş. olarak İmar planlama kapsamında birçok hizmet yaptıklarını söyleyen Ceylan; “ Arazinin topografik ve jeolojik yapısı,
teknik altyapı, arazilerin gelecekteki kullanımı ve arazilerin birbiriyle ilişkileri, irtifak hakları ve kısıtlamaları, kaldırım yapısı, giriş-çıkış, yürüyüş ve diğer tüm yolları, özel ve kamusal açık alanları, pazar bilgileri, satış ofislerinin konum ve yerleri, güvenlik alanları ile yapı yasağı olan bölgeleri, gezinti, dinlenme ve eğlence yerleri
gibi birçok detay konu üzerinde çalışmalar yürütülerek projelendirme sağlanır” diye konuştu. (10numarabasın)

10 Numaralı ilin, 1 Numaralı Yatırım Firması Kazdağları Yatırım A.Ş