ZİRAAT BANKASI VE VAKIFBANK’TAN ÇTSO’YA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZİRAAT BANKASI VE VAKIFBANK'TAN  ÇTSO'YA ZİYARETTürkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Anonim Şirketi Troya Caddesi Çanakkale Şubesi Müdürü Ali Baz ile Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Truva Çanakkale Şubesi Müdürü Neziha Kamaşık, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişi yaptı.
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
“Bankalarımız Tüketici Değil Üretici Kredilerine Ağırlık Vermeli”
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bankalarımızla ilgili görüşümü her platformda dile getiriyorum. Bankalarımız, tüketici kredisine değil üretici kredilerine ağırlık vermelidir. Üyelerimizin bankalarla yaşadıkları sorunlara mevzuat dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ticari kredi yelpazesinin çeşitlenmesi, vade sürelerinin uzaması ve faiz oranlarının düşmesi iş insanlarımızın ticaretinin devamlılığı için olmazsa olmazlarımız arasında. Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Anonim Şirketi Troya Caddesi Çanakkale Şubesi Müdürü Ali Baz’a ve Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Truva Çanakkale Şubesi Müdürü Neziha Kamaşık’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. (Birol Güngördü)

ZİRAAT BANKASI VE VAKIFBANK’TAN ÇTSO’YA ZİYARET