MSB’den FETÖ elebaşı terörist Gülen’in ölümüne ilişkin açıklama: “İhanet Edenlerin Kaçınılmaz Sonu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), FETÖ lideri Fethullah Gülen'in 83 yaşında Pensilvanya'da hayatını kaybetmesinin ardından bir açıklama yaptı. MSB, açıklamasında Gülen'in "vatansız" olarak ölmesinin, bu yapının mağdurlarının acısını dindirmese de, vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu gösterdiğini belirtti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin, vatansız olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, yapının mağduru olan vatandaşlarımızın acılarını hafifletmese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi açısından ibretlik bir durumdur.”

MSB, açıklamasında ayrıca, hala bu örgütün esiri olarak vatanına ihanet edenlerin bu durumdan ders alması gerektiğini vurgulayarak, “Vatanına ve milletine ihanet edenler bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır” ifadelerini kullandı.

“Mücadelemiz kararlılıkla sürecek”

Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ başta olmak üzere her türlü terör örgütüne karşı yürütülen mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Açıklamada, “Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize zarar veren tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar devam edecektir” denildi.

MSB’den FETÖ elebaşı terörist Gülen’in ölümüne ilişkin açıklama: “İhanet Edenlerin Kaçınılmaz Sonu”