Ekonomik, rahat, güvenli seyahatin adresi Fibar Tur

Fibar Tur, Fibar Otel Zincirlihan ve FBI Cafe işletmelerinin sahibi Fırat Barışık, 2015 yılından beri hizmet veren Fibar Tur seyahat acentesi hakkında bilgiler verdi. Barışık, Fibar Tur organizasyonlarıyla Aydın’da, yurtiçi ve yurtdışı turlarla hizmet verdiklerini ve kaliteli hizmetle misafirlerinin memnuniyetini en üst seviyede tuttuklarını belirtti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fibar Tur’un kaliteli hizmet ve üstün memnuniyet anlayışı ile düzenlenen yurtiçi güzergâhları hakkında bilgiler veren Barışık, “Fibar Tur olarak, Kapadokya, Karadeniz, İstanbul, Safranbolu, Bursa bölgesi ve Türkiye’nin aslında yazlık bölgeleri olan Datça, Marmaris, Fethiye, Dalya, İztuzu, Akyaka gibi bölgelere çok yoğun şekilde tur düzenliyoruz“ diye konuştu.

“YAZ SEZONU DEMEK KARADENİZ SEZONU DEMEK“

Bayram öncesi turlarının ağırlıklı olduğu bölgelerden bahseden Barışık, “Bayram öncesi yine Karadeniz turlarımız çok yoğunlukta. Çünkü yaz sezonu Karadeniz sezonu demek. Onun dışında Kapadokya’ya her ay mutlaka turumuz oluyor. İstanbul’da çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Datça ve Fethiye tarafında da çok büyük ilgi var. Özellikle Kazdağları, Çanakkale Gökçeada, Bozcaada bölgelerine Aydınlılardan yoğun ilgi görüyoruz, bayağı da talep var. Rezervasyonlarımız güzel gidiyor“ ifadelerine yer verdi.

“TURLARIMIZA ÇOK YOĞUN TALEP ALIYORUZ”

Ekonomik, rahat, güvenli seyahat imkânı sağlayan turlara katılmak isteyenlere seslenen Barışık, “Rezervasyon yaptırmak isteyen müşterilerimiz çok geç kalmasınlar. Sonra bize kızıyorlar, yer kalmadı diye, geç kalmadan rezervasyonlarını gerçekleştirsinler. Çünkü çok yoğun talep var ve insanlar bize güveniyorlar, sağ olsunlar. Güven anlamında biz çok hassasız. Kendi araçlarımızla, otobüslerimizle en iyi şekilde, en iyi otellerde, en iyi kalitede misafirlerimizi gezdirip konaklatıyoruz. Ondan dolayı da çok yoğun talep alıyoruz. Çok yoğun olduğumuz için de bir an önce zaman kaybetmeden gelsinler. Geçen sene Karadeniz’e misafir götüren acenteler arasında Ege’de ilk üçe girdik. Bu sene de yine güzel hedeflerimiz var, satışlarımız çok da yoğun gidiyor. Onun için çok geç kalmadan bir an önce rezervasyonlarını yaptırıp karar versinler, tura gidelim“ dedi.

“MİSAFİRLERİMİZİN EN İYİ OTELLERDE, EN İYİ FİYATLARLA, EN İYİ ŞEKİLDE KALMALARI SAĞLANIYOR“

Seyahat turlarına geçmiş yıllara göre çok daha fazla genç kitle tarafından ilgi gösterildiğini belirten Barışık, “Turlarımıza katılımda özellikle son yıllarda yaş oranları eskisi gibi sadece yaşı ilerlemiş misafirlerimizden oluşmuyor. Genç misafirlerimiz, devlet memuru misafirlerimiz, öğretmenler, genç çiftler, üç kız arkadaş, üç erkek arkadaş tarzında bayağı yoğun bir şekilde talep alıyoruz. Orta yaş standartlarımız veya aile olarak çok misafirimiz katılıyor. Çünkü hem çok ekonomik, hem çok daha rahat, hem çok daha güzel bir şekilde geziyorlar. En iyi otellerde, en iyi fiyatlarla, en iyi şekilde kalmaları sağlanıyor. Bundan dolayı da her portföyden, her yaş grubundan, her meslek grubundan artık insanlar turlarımızı, bizi tercih ediyorlar“ şeklinde konuştu.

“ÇOCUK KONUSUNDA ÇOK HASSASIZ“

Barışık, okullarda da turlar düzenlediklerini ve çocuk konusunda çok hassas olduklarını şöyle vurguladı;

“Aydın’da bulunan okulların yüzde 70’iyle yoğun şekilde çalışıyoruz. Okullarımız, çocukları geziye götürüyorlar. Biz de çocuk konusunda çok hassas olduğumuz için en iyi, en güvenli şekilde kendi araçlarımızla turumuzu düzenliyoruz. Resmi anlamda da hiçbir eksik olmadan, çocuklarımızı güzel bir şekilde mutlu götürüp mutlu getiriyoruz.“

Ekonomik, rahat, güvenli seyahatin adresi Fibar Tur

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir