Bayram öncesi berberlerde yoğun mesai

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, berber ve kuaförlerde yoğun mesai başladı. Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası Başkanı Serhan Avşar, randevu listelerinin dolmaya başladığını ve vatandaşların yer bulabilmeleri için randevu almaları gerektiğinin altını çizdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşlardan gördükleri talepten ve berberlerin eskiye göre profesyonelleşip salonlaşmasından memnun olduklarını dile getirerek, berberlik mesleğine itibarın arttığını belirtti.

Aydın’da ki berberlerin bayram yoğunluğunun başladığını belirten Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu Odası Başkanı Serhan Avşar, “1 buçuk yıldır da oda başkanlığı yapmaktayım. Sektörün durumu şu an gayet iyi. Meslektaşlarımız, odamızın kıymetli üyeleri bu noktada çok memnunlar. Bizim en çok sıkıntılı olduğumuz süreç fiyat listelerimizdi. Biz bu noktada üyelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Vatandaşımızı mağdur etmeyecek şekilde fiyat listelerimizi güncelliyoruz. İşimizi daha profesyonel tutmaya çalışıyoruz, mesleğimiz daha profesyonel hale geldi ve salonlaştı. Bununla alakalı randevu sistemine döndü. Şu an da bir bayram yoğunluğu, bayram telaşı da başladı. Çok yoğun şekilde ilerliyoruz. Tüm üyelerimiz de randevu listelerinin dolmaya başladığını söylüyor. Bereketli bir bayram geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

“RANDEVU DEFTERLERİMİZ DOLDU”

Berber ve kuaför esnafının gördükleri ilgiden memnun olduklarını fakat kozmetik ürünlerinin çok pahalı olduğundan bahseden Avşar, “Kurban Bayramı’nın normal şartlarda berber ve kuaför için biraz daha yavaş geçmesi beklenir ama biz şu an bunu yaşamıyoruz. Dediğim gibi randevu defterlerimiz doldu. Hızlı bir şekilde yani Ramazan Bayramı gibi Kurban Bayramı’nı da atlatmayı planlıyoruz. Buradan vatandaşa bir çağrımız var. Lütfen tıraşlarını, kişisel bakımları son günlere bırakmasınlar. Randevularını alıp bir an önce kuaförüne, berberine, güzellik salonlarına gitmesini öneriyoruz. Ayrıca kozmetik ürünlerinin pahalı olmasından şikâyetçiyiz. Bu noktada biz de oda olarak kozmetik ürünlerin fiyatının artmasıyla beraber ister istemez bunları fiyatlara yansıtmak zorunda kalıyoruz. Bundan memnun değiliz ama biz de bir aile geçindiriyoruz. Bunu yapmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

“SAÇ SAKAL TIRAŞI 200 LİRA OLARAK UYGULANIYOR“

Fiyatların yılsonuna kadar değişmeyeceğini vurgulayan Avşar, “Bizim fiyatlarımızda herhangi bir değişiklik yok. Mart ayında fiyatlarımızı güncellemiştik zaten 2023 yılı boyunca bu fiyatlar devam edecek. Bayram öncesi fiyat artışı yapmak söz konusu değil. Şu an saç sakal tıraşı 200 lira olarak uygulanıyor tabi yapılan farklı bir işlem varsa fiyat değişiyor“ açıklamalarında bulundu.

Bayram öncesi berberlerde yoğun mesai

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir