Türkiye’nin en iyi mutfağı küllerinden doğuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde oluşturduğu Çorum yemekleri konseptindeki restoran törenle hizmete açıldı.

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanıı içerisinde oluşturduğu Çorum yemekleriTürkiye’nin en iyi mutfağı konseptindeki restoran törenle hizmete açıldı. yöresel Çorum Mutfağı Restoranı açılışla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı.

POROTOKOL VE VATANDAŞLAR KATILDI

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. İlhan Uzunoğlu, ÇESOB Başkanı Recep Gür ile çok sayıda davetlinin katıldığı renkli açılşta, binlerce yıllık kadim Çorum mutfağının onlarca lezzeti yer aldı.

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Türkiye’nin en iyi mutfağı, küllerinden doğuyor. Şehrimize ve yerli-yabancı turistlere hizmet edecek muhteşem bir sosyal tesisi daha Çorum’umuza kazandırıyoruz. Tarihi ve kültürel mirasımızın zenginliğini, şehrimiz gasrtonomisinin ne kadar çeşitli olduğunun ispatı niteliğindeki ‘Yöresel Çorum Mutfağı’mız hayırlı olsun.” dedi.

 

Türkiye’nin en iyi mutfağı küllerinden doğuyor