Beypazarı Müftülüğü ilçede “Okul Kıyafeti” alamayan kalmasın projesini hayata geçirdi:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Müftülüğü ilçede “Okul Kıyafeti” alamayan kalmasın projesini hayata geçirdi:BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı Müftülüğü okulların açılmasının akabinde, 2022-2023 Eğitim öğretim döneminde “okul kıyafeti” alamayan kalmasın projesini hayata geçirdiğini bildirdi.
İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Beypazarı şubesi tarafından başlatılan çalışma ile bu anlamda bağışta bulunabileceklere kolaylık sağlamak üzere açılan hesabın İBAN numarasını da paylaşarak, destek beklediklerini yayımladı.
Türkiye Diyanet Vakfı Beypazarı Şubesi TR32 0001 2009 2060 0016 0000 09 bağışçıların, bağış yapmak istediklerinde, açıklama alanına “Okul kıyafeti” yazarak, toplanan bağışların okul kıyafeti alamayan öğrencilere kıyafet olarak alınarak giydirilecek denildi.
İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, “2022-2023 Eğitim öğretim döneminin başlamasının akabinde İlçe Müftülüğü olarak böyle bir uygulama başlattıklarını ve hayırseverlerin bu anlamda, açıkladığımız İBAN numarasına desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Yaşar Tonbak)

Beypazarı Müftülüğü ilçede “Okul Kıyafeti” alamayan kalmasın projesini hayata geçirdi: