Havran İlçesinde "En İyi Narkotik Polisi:Anne" Semineri Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havran İlçesinde "En İyi Narkotik Polisi:Anne" Semineri DüzenlendiUyuşturucu ile mücadelede farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüldüğü “En iyi narkotik polisi: Anne” projesi kapsamında Havran Kültür Merkezi’nde bilgilendirme semineri düzenlendi.
 
Toplumun sosyal olarak zaman geçirdiği mekanlarda, uyuşturucu maddeler hakkında farkındalık yaratma ve bilgilendirme çalışmaları doğrultusunda yürütülen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından ilçedeki okullarda görevli idareci ve öğretmenlere yönelik bilgilendirme semineri, iki oturum halinde Havran Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Seminerin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yeşiltaş yaptı. Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları tarafından okul yönetici ve öğretmenlerine video ve slaytlarla uyuşturucu maddelerin zararları ve alınacak tedbirler hakkında bilgilendirme sunumlarını yaptıktan sonra seminer sona erdi. (10numarabasın)

Havran İlçesinde "En İyi Narkotik Polisi:Anne" Semineri Düzenlendi