Kılıçdaroğlu’ndan ‘soğan’ hakaretlerine cevap

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu'ndan 'soğan' hakaretlerine cevapBüşra İrem ÇAM/Ankara, (BHA)- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar. Soğan, peynir, yağ onlar için komik şeyler” sözleriyle kendisine söylenen ‘soğan’ hakaretlerine cevap verdi.
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden kendisine söylenen ‘soğan’ hakaretlerine cevap verdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Ben neyin huzurundayım biliyor musunuz? Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Makarnacı, kömürcü diye alay edilirdi fakirle fukarayla. Çok şükür onları aramızdan uzaklaştırmayı başardık. Çok zor oldu ama başardık, vallahi de billahi de. Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar. Soğan, peynir, yağ onlar için komik şeyler. Allah’ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘soğan’ hakaretlerine cevap