AK Parti Milletvekili Aday Ahmet Gür’ün Edremit Ziyareti Büyük ilgi Gördü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Milletvekili Aday Ahmet Gür’ün Edremit Ziyareti Büyük ilgi GördüPervin BÖLÜKBAŞI/BALIKESİR-BHA-AK Parti Edremit İlçe Başkanlığını bugün ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Gür; partililer ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin karşıladığı Ahmet Gür Edremit İlçe Teşkilatı ziyareti sonrasında Altınkum Pazar esnafını ve Akçay Kordonu gezerek vatandaşlardan oy istedi. AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının da hazır bulunduğu ziyarette vatandaşlar AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Gür’e büyük ilgi gösterdi. Altınkum Pazarcı Esnafının sevgi seli ile karşılaşan Gür; Edremitlilere, Altınkum ve Akçay Mahalle sakinlerine çok teşekkür etti.
AK Parti Balıkesir 7. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Gür; AK Parti devlet partisi değil milletin oylarıyla iktidar olup millet adına devleti yöneten bir parti olduğunu söyleyerek;” Kapsayıcılık ve kuşatıcılık AK Parti’nin varlık sebeplerindendir. Bundan dolayı, AK Parti asla ayrıştırıcı bir dil kullanmaz. Kimlikler ve farklı kesimler üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmaz ve buna asla müsaade etmez. Bu anlamda AK Parti sadece 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının değil, gönül coğrafyamızda yaşayan ve gözü kulağı Türkiye’den gelecek hayırlı gelişmelerle meşgul olan yüz milyonlarca insanın yakınlık hissettiği siyasi bir harekettir. AK Parti’nin en önemli özelliklerinden biri de dünya mazlumlarının ve Türkiye sevdalıların partisi olmasıdır” dedi.
AK Parti İlçe başkanı Ekrem Umutlu ise yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.
“AK Parti olarak; savunma sanayinden, doğal gaz ve petrol arama çalışmalarına, ekonomiden sağlığa ve ilaç sanayine, teröre karşı mücadeleden rol belirleyen dış politikaya ve uzay çalışmalarına kadar pek çok alanda hedeflerimizi başarmazsak Tam Bağımsız Türkiye’den bahsedemeyiz. Tam bağımsız Türkiye ideali için çalışırken etkin dış politikasıyla çatışma çözümlerinde öncü, milli savunma sanayinden, yerli otomobili ve milli uzay programına, kamu sağlığından sosyal güvenlik sistemindeki başarısına kadar milli bir gurur tablosunu taşıyoruz. Ülkemizin, dünya siyaset paradigmasına;
insan onurunu, hakkaniyeti, adaleti, barışı, müzakereyi, karşılıklı rızayı ve dayanışmayı vizyoner anlamda taşıyabilmesi 20 yılı aşkın iktidarımız sırasında gerçekleştirilmiştir. Artık ikinci yirmi yıldayız ve bundan sonrasının daha da başarılı olacağına olan inancımız, nice yirmi yıllara şiarıyla, tamdır” diye konuştu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AK Parti Milletvekili Aday Ahmet Gür’ün Edremit Ziyareti Büyük ilgi Gördü