Ak Parti Amasya Milletvekili Aday Adayı Mustafa KARAMAN ”Devletimden Almaya Değil Vermeye Geldim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Amasya Milletvekili Aday Adayı Mustafa KARAMAN ''Devletimden Almaya Değil Vermeye Geldim''Betül Yılmaz/Amasya(BHA)
 
Ak Parti Amasya İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Ak Parti Amasya Milletvekili aday adayı olan Mustafa KARAMAN düzenlenen iftar programında yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak görüş alış verişinde bulunan KARAMAN, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
 
”Sevgili basın mensupları davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum.40 yıldır siyaseten ve ticareten Amasya’dayım. Amasya’nın hemen hemen bütün sorunlarını biliyorum. Amasya’nın ilçeleriyle birlikte gitmediğim köyü, mezrası kalmıştır.
 
Son 2 yıldır çok aktif bir şekilde siyasetin içindeyim Allah nasip etti milletvekili aday adayı oldum. Sıralamanın benim için önemi yok çünkü benim ilkem kendim değil, Cumhur ittifakı. Ak Parti’nin delegesi olmak, üyesi olmak benim için büyük bir şereftir. Cumhur ittifakının devamını istiyorum, Ak Parti’nin yüksek oyla seçimi kazanmasını istiyorum.
 
Milletvekili olarak seçilirsem öncelikle Amasya’da yarım kalan çalışmaları tamamlayarak tarıma öncelik vermek, üretimin önünü açarak istihdamı sağlamak, işadamlarının önünde ne engel varsa kaldırmak isterim çünkü üreten onlar. Türkiye’de Esnaf Bakanlığı kurulmasını istiyoruz.
 
Amasya’yı Dünya’ya tanıtmak,turizm açısından daha çok gelişmesi ve turistleri şehrimize daha çok çekmek için planladığımız çalışmalarımızı hayata geçirmek istiyorum.
 
Amasya’da yaklaşık 8-10 Bin civarı konut inşaatı yaptık. 5 kez vergi birincisi oldum, iddia ediyorum SGK’ ya borcu olmayan tek mükellefimdir. Ben şehrim için çalışıyorum almıyorum, veriyorum.
 
Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, işlerim burada. Milletvekili seçilirsem her zaman Amasya’da olacağım, sizlerden ayrılmayacağım. Amasya’nın kalkınması, yarım kalan çalışmaların tamamlanması için var gücümüzle çalışacağız. Ben devletimden almaya değil, vermeye geldim ve oylarınıza talibim ” dedi.
 
Düzenlenen iftar programı basın mensuplarının anı fotoğrafı çekimi ile son buldu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Ak Parti Amasya Milletvekili Aday Adayı Mustafa KARAMAN ”Devletimden Almaya Değil Vermeye Geldim”