MHP Genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan madencilere teşekkür ziyareti:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan madencilere teşekkür ziyareti:BEYPAZARI (BHA)- MHP Genel Başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberinde Ankara Milletvekili Erkan Haberal ile birlikte Nallıhan İlçesi Çayırhan mahallesindeki (KİAŞ) madencilerini ziyaret etti:
İşletme müdürü tarafından karşılanan MHP Genel Başkanı Yaşar Yıldırım ve Haberal, işletme müdürü ziyaretinde, işletme müdürü Faik Ustabaş’a, deprem bölgesindeki başarılı çalışmaları dolayısıyla Madencilere teşekkür ziyaretinde bulunduklarını aktardı.
MHP Genel başkanı Yaşar Yıldırım ve Haberal’ın ziyaretine MHP Nallıhan İlçe başkanı İlker Oymaağaç, Belediye başkanı İsmail Öntaş’ında eşlik ettikleri görüldü.
MHP Genel Başkanı Yardımcısı Yıldırım ve Ankara milletvekili Haberal, madencilerin deprem bölgesinde yaptıkları çalışmalar halkında bilgiler aldı.
İşletme müdürü Faik Ustabaş, deprem bölgesinde madenciler olarak 66 can kurtardıklarını ve 1350 de Ceset çıkardıkların ve madenciler olarak birçok başarılı çalışmalarda bulundukları bilgisi verdi.
MHP Genel Başkan yardımcısı Yıldırım, “madenci kardeşlerimize Türk milleti adına teşekkür ediyoruz. Bunun için buraya geldik” ifadesinde bulundu ve Canı gönülden hepsini kucaklayarak tebrik ettiklerini bundan sonraki çalışmalarda da kazasız belasız çalışmalar dileğinde bulundu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

MHP Genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan madencilere teşekkür ziyareti: