MHP İlçe başkanlığı, Deprem bölgesinden gelen depremzedelere ziyarette bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İlçe başkanlığı, Deprem bölgesinden gelen depremzedelere ziyarette bulunduBEYPAZARI (BHA)- MHP İlçe başkanlığı, Deprem bölgesinden gelen depremzedelere ziyarette bulundu.
MHP ilçe Başkanı Erdoğan Orhan başkanlığında, Türkav ve Türk Kamu-Sen temsilcileriyle birlikte ilçemize yerleşen depremzedeleri evlerinde ziyaret etti.
MHP ilçe Başkanı Erdoğan Orhan, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamasında, “Allah bir daha böyle bir acıyı Türk milletine yaşatmasın” ifadesinde bulundu.
MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, depremzede aileleri evlerinde ziyaret ettiklerini ve geçmiş olsun dileklerini sunduklarını söyledi.
Depremzedelerin eksikliklerinin tamamlanması yönünde çalışmalarda bulunduklarına değinen MHP İlçe başkanı Orhan şunları kaydetti:
“MHP ilçe Başkanlığı olarak depremzedelerin yanında olduk. Şimdide yanlarındayız. Ziyaretlerimize bu kardeşlerimizin eksikliklerini not aldık ve eksiklikleri gideriyoruz. Gerek MHP İlçe Başkanlığı olarak, gerek TÜRKAV olarak gerek Türkiye Kamu-Sen Beypazarı temsilciliği olarak birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonrasında da da ziyaretlerimiz sürecek. Bu kardeşlerimize konutlar da hazırlıyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı Türk milletine yaşatmasın.” (Birlik Haber Ajansı-BHA)

MHP İlçe başkanlığı, Deprem bölgesinden gelen depremzedelere ziyarette bulundu