MUSTAFA ARSLAN: TÜRKİYE KÜRESEL AKTÖR, ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUSTAFA ARSLAN: TÜRKİYE KÜRESEL AKTÖR, ERDOĞAN DÜNYA LİDERİCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak duyuran AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, “Cumhuriyet’in 100’üncü yılı 2023 yılı ile beraber dünyada da yeni bir Türkiye Yüzyıl’ının başlangıcı olacak” ifadelerini kullandı.
 
Hüseyin KÖMÜR – TOKAT – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti grup toplantısında yaptığı konuşmayı Tokat Milletvekilleri de kendi hesaplarından paylaştı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti grup toplantısında konuştu.
 
Erdoğan”nın konuşmasını kendi sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyon Üyesi Mustafa Arslan “Cumhuriyet’in 100’üncü yılı 2023 yılı ile beraber dünyada da yeni bir Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacak. Dünyada artan küresel kriz ve sorunlara çözüm üretemeyen sistemler ile liderlerle bir mücadele halindeyiz. Bugün dünyadaki küresel krizlere çözüm üreten tek ülke ve lider var o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.
 
BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İNŞAASINI TAMAMLAYACAĞIZ
 
Mustafa Arslan, “Güvenliğini sağlamış, demokrasisini güçlendirmiş, ekonomisini büyütmüş, sosyal devlet uygulamasını yaygınlaştırmış hakim bir güç haline gelmiş ülkemizin yeni Kızılelma’sı ancak Türkiye Yüzyılı olabilir. Herkesin bir hayali vardır, bizim hayalimiz de Türkiye Yüzyılı’dır. Bu hayali bugün kurmuyoruz, aklımız ermeye başladığından beri bu hayalin peşindeyiz. Bizimle bu hayali paylaşacak, yanlışa yanlış dediği gibi doğruya da doğru diyecek herkesle yürümeye hazırız. Geçmişin tüm korkularından ve yoksunluklarından arınmış ülkemizin gündemine yakışan yeni Kızılelma’sı, ancak Türkiye Yüzyılı olabilir. Hiçbir alanda duraklamaya veya gerilemeye mahal vermeden, doğru hedefler, doğru kararlar, doğru adımlar yoluyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlayacağız. Bunun için köken ve inanç başta olmak üzere, hiçbir ayrım gözetmeksizin, her bir bireyin hakkını, hukukunu, geleceğini teminat altına alacak düzenlemeleri daha da etkinleştireceğiz. Dünya, göçün sembolü haline dönüştüğü derin ekonomik adaletsizlikler, sosyal parçalanmalar, siyasi savrulmalar yaşarken, biz tam ortasında bulunduğumuz bu sıkıntılı fotoğraftan da ayrışıyoruz. Kendi güvenlik ve refahlarından başka bir öncelikleri olmayanların aksine biz, huzuru bölgemizle ve tüm dünyayla birlikte oluşturacağımız ortak iklimde aramaya devam edeceğiz. “Dünya 5’ten büyüktür” çağrımızın temelinde de bu anlayış vardır” ifadelerine yer verdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

MUSTAFA ARSLAN: TÜRKİYE KÜRESEL AKTÖR, ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ