AK Parti Beypazarı İlçe başkanlığı Aralık ayı ilçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Beypazarı İlçe başkanlığı Aralık ayı ilçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.BEYPAZARI (BHA )-AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Parti binasında Aralık ayı İlçe Danışma meclisi toplantısını yaptı.
İlçe başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Gençlik kolları başkanı Ahmet Pekalp, Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz ile birlikte partililer katıldı.
İlçe başkanı Mehmet Gökgöz, toplantının açılışında yaptığı konuşmasında; “Görev yapmama için mazeret üretmeyeceğiz, ekstra hizmet için sebep üreteceğiz” çalışmalarını parti olarak hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.
Belediye başkanı Tuncer Kaplan, yeni yılda çok şeyin daha da iyi olacağını ve Cumhur ittifakı seçimleri için canla başla çalıştıklarını kaydetti.
Ankara Milletvekili Hacı Turan, Bütçe görüşmelerinde, muhalefetin kendilerine olmadık hareketli konuşmalarda bulunduklarını söyledi.
Muhalefetin söyleyecek sözleri olmayınca hakaretlere varan sözler sarf ettiklerine değinen Ankara Milletvekili Hacı Turan, şunları kaydetti:
“Bütçemiz, 4 trilyon 600 milyar civarında netleşti. bunun yaklaşık 500 milyarı açık gözüküyor ama, inşallah 2023 yılı içerisinde de o bütçe açığını da kapatacağız.2022 yılını kapatıyoruz, şunun şurasında 4-5 gün var. Elhamdülillah bir takım sıkıntılara rağmen süreci ciddi hasar görmeden atlatacağız. Geçen yıl bütçe görüşmelerinde de yine meclis kürsüsünde söyledim. Muhalefet öyle konuşmalar yapıyor ki, saki dünya pandemi gibi bir süreç yaşamadık, sanki sadece bir takım olumsuzlukları bir yaşadık sanki. Sanki dünyada, Ukrayna-Rusya savaşı olmadı. Sadece bizde bir atkım sıkıntılar oldu gibi cümleler kullanmaya başladılar. Pandemi sürecinde olumsuzluklardan bütün dünya etkilendi. Ben Avrupa ve dünyayı da yakından takip ettiğim için söylüyorum. Bundan en az hasarlı atlatan bir olduk. Burada en büyük sıkıntılarımızdan biri enflasyondu. Bunu sadece siyasetçi ve kamuoyuna mesaj vermek için söylemiyorum. Bu işi takip eden bir kardeşinin olarak söylüyorum. Bu yılsonu itibariyle, Enflasyonda ciddi orada bir düşüş göreceksiniz. Enflasyon geçen yıl aralık ayı ile ocak ayında yükseldi. Yeni yıl ocak ayında enflasyonda ciddi düşüşler olacak.”
Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Beypazarı İlçe danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olması temennisiyle, 2023 Yılının daha iyi olacağını kaydetti. (Yaşar Tonbak)

AK Parti Beypazarı İlçe başkanlığı Aralık ayı ilçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.