MUSTAFA ARSLAN: MİLLETİMİZ İLE YANYANA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUSTAFA ARSLAN: MİLLETİMİZ İLE YANYANA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZAK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyon Üyesi Mustafa Arslan, Tokat AK Parti İl Başkanlığında Tokatlılar ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Arslan “AK Parti İl Başkanlığımızda vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Milletimizin yanında olmayı büyük bir gururla sürdüreceğiz.” dedi
 
AK kadrolarlar ile birlikte Tokat’ın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Benim vatandaşımla ilgilenmeyen yönetici vebal altındadır’ sözünden yola çıkarak vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için böyle bir araya geldik. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit ederek çözüme kavuşturmuş oluyoruz” dedi.
 
Mustafa Arslan “Vatandaşlarımızın şehrimizde yapılan çalışmalar, yatırımlar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını da kısa sürede sonuçlandırılmasından daha çok mutlu oluyoruz. Talep doğrultusunda gelen sorunları çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız. Hükümetimiz tüm sıkıntıları çözebilecek, tüm ihtiyaçları giderebilecek güçtedir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz AK Parti olarak vatandaşlarımızın yanındayız yanında olmayı da büyük bir şevkle sürdüreceğiz.
Biz bu milletin efendisi değiliz, biz bu milletin hizmetkârıyız. Halkımız bize güveniyor ülkede istikrarın sürmesini istiyor. Çünkü biz milletimizin menfaatleri için, ülkemizin itibari için yapmamız gereken ne varsa her şeyi bütün engellemelere karşı bu zamana kadar yaptık bundan sonra da yapacağız. Çünkü biz milletin efendisi olmadık. Milletin hizmetkarı olduk. Vatandaşlarımızda bunu biliyor. Bundan sonra da bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz. İnsanlarımız, diğer partilerin içi boş hayaller satmaya çalıştığı, bizim de neler yaptığımızı biliyor” ifadelerine yer verdi. (Hüseyin Kömür)

MUSTAFA ARSLAN: MİLLETİMİZ İLE YANYANA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ